L’Ajuntament i la Corporació de Salut editen consells de manipulació i higiene en època Covid per al sector de l’alimentació i la restauració
Les indicacions que apareixen en el document tenen l’objectiu de garantir la seguretat alimentària.
L’Ajuntament de Calella i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva han editat un document informatiu sobre les mesures d’higiene i manipulació per al sector minorista d’alimentació i restauració comercial en situació de pandèmia de la COVID-19. Des de l’Àrea de Salut de l’Ajuntament s’està repartint aquest document pels establiments d’alimentació de la ciutat.
Amb aquest document, l’Ajuntament vol que els establiments reforcin les mesures d’higiene específiques per a la prevenció de la COVID-19. Les indicacions que apareixen en el document tenen l’objectiu de garantir la seguretat alimentària en el subministrament d’aliments i, a l’hora, minimitzar la transmissió de la COVID-19 entre persones i evitar el contacte del virus SARS-CoV-2 amb els aliments.
Així mateix, l’Ajuntament de Calella també ha començat aquesta setmana a distribuir pantalles protectores produïdes pels integrants de la comunitat de makers de Calella de forma voluntària.
Els comerços, els bars i els restaurants són espais que concentren un alt volum de circulació de persones. Això els converteix en punts que convé protegir especialment. Les mesures de distància entre persones o de limitar la quantitat de gent que hi pot haver dins de l’establiment persegueixen donar seguretat i evitar contagis.