Atenció a les restriccions de trànsit i mobilitat per la Festa Major de la Minerva 2024

Dimecres, 18 de setembre de 2024 a les 00:00

Des d’aquest dilluns i fins dimarts 24 de setembre hi ha afectacions que poden ocasionar canvis en la mobilitat de la ciutat pels actes de Festa Major

Del 16 al 24 de setembre de 2024, amb motiu de la Festa Major de la Minerva i la 43a Fira de Calella i l’Alt Maresme, es produiran afectacions al trànsit en alguns dies a diferents carrers de la població.
 
Del 16 al 24, a partir de les 8.00 hores, es tanquen els carrers on s’ubica la Fira d’atraccions: Passeig de les Roques, entre els carrers Gaudí i Capaspre i Riera Capaspre, entre els carrers Turisme i Passeig de les Roques.

No es podrà accedir en vehicle a la platja per la Riera Capaspre, els vehicles que surten de la platja només podran circular sentit Girona pel carrer Jovara.
 
Dia 19 a les 19:15 h, cercavila Crida Festa Major. Itinerari: Plaça Catalunya, Cervantes, Església, St. Pere, Jovara, Riera Capaspre, Carrer Riera fins Plaça de l’ajuntament.
 
Dia 20 a les 22:00 h, cercavila L’Esbojarrada a càrrec dels Geganters i Grallers de Calella. Itinerari: des de la Plaça de l’Església, C/. Església, Sant Josep, Jovara, Escola Pia i Plaça de l’Ajuntament.
 
Dia 21 a les 21:45 h, Correfoc. Itinerari: Plaça Lluis Gallart, Àngel Guimerà, Jovara, plaça Vicenç Ferrer (22.45h espectacle), Creus, Església, Plaça de l’església. Romaní, Bisbe Sivilla i Plaça de l’Ajuntament (23.15h - espectacle final).
 
Dia 22 a partir de les 8.00 h, Matinades i plantada de Gegants des de la plaça de l’Ajuntament amb el grup de Grallers de la Colla de Geganters de Calella. Itinerari: Bisbe Sivilla, Pl. Església, Església fins la cantonada amb Cervantes. La plantada de gegants és a partir de les 9.00 h al Carrer Església, entre Cervantes i Balmes.

Aquest dia també hi haurà la cercavila a les 11:30h, des del C/ Església cantonada amb Cervantes, a càrrec de totes les colles participants a la 41a Trobada de Gegants, pels carrers: Església, Sant Josep, Jovara, Escoles Pies i fins a la plaça de l’Ajuntament.
 
Es posa en el seu coneixement perquè en cas de trobar-se afectats prenguin les mesures convenients per adequar o limitar l’itinerari restringit a les hores esmentades anteriorment. Qualsevol dubte o aclariment es poden posar en contacte amb la Policia Local de Calella al 93.766.59.20.

Darrera actualització: 18.09.2024 | 09:44